Het product Caradec

"Een plaatmateriaal samengesteld uit marmergranulaten, vervat in een helder kunsthars", zo omschrijf je ons product Caradec. Onze firma O.I.L. N.V. heeft in de loop der jaren een expertise opgebouwd van eigen fabricatie, levering en plaatsing. Op die manier zorgen we voor een totaalconcept rond ons productaanbod. Elk project dat we uitwerken, is maatwerk waarbij onze projecten zich richten naar zowel de particuliere als professionele markt. Ons materiaal is erg toepasbaar voor de creatieve uitwerking van het interieur: badkamers, toonbanken, meubilair, keukens, ... Onderstaand vindt u een realistische uitvoeringsverdeling van een project terug.

Fabricatie op maat in eigen atelier
Opmeting m.b.v. een laser
Plaatsing door vakmannen

Projecten

Badkamers, toonbanken, achterwanden, keukens, ... Het effect na installatie is fantastisch. Laat ons u inspireren!

Diensten

Onderstaande diensten zijn mogelijk:

Fabricatie en plaatsing
Onze firma heeft in de loop der jaren een expertise opgebouwd van eigen fabricatie, levering en plaatsing. Door onze jarenlange ervaring kan u steeds rekenen op commerciële en technische ondersteuning bij uw project. Onze medewerkers staan u met zorg bij vanaf de uitwerking van uw idee tot en met de oplevering.
Afhaling op maat
Bent u handig en wenst u de panelen zelf af te halen in ons atelier? Dit kan! Graag ontvangen wij van u een detailtekening met de afmeting(en) en type afwerking(en). Wij zorgen ervoor u het kan afhalen tegen de afgesproken datum.
Afhaling van onverzaagde panelen
Heeft u als professioneel zelf een zaagmachine met diamanten zaagblad? Dan kan u perfect onze panelen zelf verzagen vanuit een brutopaneel, dat iets groter is dan uw gewenste eindmaat.

Vrijblijvende prijsaanvraag

Bent u benieuwd naar de richtprijs die overeenstemt met uw project? Neem dan graag contact op met één van onze ervaren medewerkers via info@caradec of via 050713002. Wij beantwoorden uw vragen met plezier en begeleiden u met veel vakkennis bij uw project.

CONTACTEER ONS
U treft ons begin oktober op Bis 19 – bouw en inspiratie salon te Flanders Expo Gent

Klik op de link hieronder en bekom uw gratis toegangstickets: https://www.easyfairsevents.com/manager/flow/BIS19/purl?vn=4970838011515

Read more
De nieuwste badkamertrend? Shower plants!

De laatste jaren waren planten razend populair als groen extraatje in interieurs. Eén kamer werd daarbij steeds over het hoofd gezien: de badkamer. Daar lijkt nu verandering in te komen want sinds kort veroveren badkamerplanten het internet. Als we Pinterest mogen geloven zijn shower plants de afgelopen maanden een van de meest populaire interieurtrends. Badkamerplanten […]

Read more
Dunne keramische XXL-tegels zijn niet 100% waterdicht

Bijzonder interessant artikel over het plaatsen van (grootformaat) tegels/panelen in natte zones. Onze producten Caradec & Aquafiber zijn alvast wel 100% waterdicht op zichzelf. —    De hype om zo weinig mogelijk voegen in een tegelwerk te voorzien, blijft aanhouden. Met als gevolg dat het evenwicht tussen techniek en esthetiek nog steeds niet in balans […]

Read more
Kleuren
Maximumbreedte (in mm)
Maximumhoogte (in mm)

Contacteer ons

Wij helpen u graag verder met uw project of vraag:

Adres
Vliegplein 27 9991 Adegem, België
CONTACT
E-mail: info@caradec.be Phone: 050 71 30 02

UW NAAM (verplicht):

UW E-MAIL (verplicht):

UW TELEFOONNUMMER (verplicht):

UW BERICHT: (graag uw adres en project beschrijven)