Gietvloer

Gietvloeren by O.I.L. N.V.

Onze firma O.I.L. NV staat ook in voor het plaatsen van gietvloeren. Zowel in een epoxysysteem als een polyurethaansysteem. Elke gietvloer is voorzien van een krasbestendige toplaag. Daardoor kunnen de vloeren geplaatst worden in zowel particuliere ruimtes (keukens, livings, badkamers, slaapkamers, …) als in professionele ruimtes (burelen, winkelinrichtingen, ziekenhuizen, … ). Bovendien zijn gietvloeren perfect combineerbaar met een vloerverwarming.

Een gietvloer is een naadloos gegoten kunstharsvloer die op een bestaande draagvloer wordt geplaatst (chape, beton, polybeton, tegel, houten vloer, …). Gietvloeren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om een gietvloer te verkrijgen in een polybetonlook (gevlamde vloer). Door de naadloze afwerking en de waterdichtheid zijn de vloeren zeer geschikt voor badkamers, slaapkamers, keukens, … Bovendien zijn gietvloeren zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Dankzij de geringe dikte en de warmtedoorlatendheid zijn gietvloeren zeer geschikt om te combineren met vloerverwarmingen. Door de overwerkbaarheid over verschillende ondergronden en de strakke lijn, kiezen meer en meer particulieren voor een gietvloer, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Epoxy gietvloeren

Een epoxygietvloer kan geplaatst worden in alle RAL-kleuren, of in een gevlamde structuur. Door de industriële uitstraling geeft de vloer een strakke look aan het interieur. De epoxygietvloer wordt steeds afgewerkt met een krasbestendige toplaag. Die afwerking kan zowel in mat, satiné of hoogglans gebeuren.

Polyurethaan gietvloeren (PU-gietvloeren)

Een PU-gietvloer is een zachter vloersysteem met elastische en zelfherstellende eigenschappen. PU-gietvloeren zijn kleurvast en UV-stabiel. Ze zijn eveneens in alle RAL-kleuren beschikbaar. De vloeren zijn decoratief en zijn daarom geschikt voor particulier gebruik.

>> CONTACTEER ONS VIA INFO@CARADEC.BE OF 050/71 30 02

>> TERUG NAAR HOME